De Koekjesdief maakt het verschil

Wij houden van honden en katten. En wie doet dat nu niet? Helaas is er in dierenvoeding en snackindustrie weinig belangstelling om gezonde producten en supplementen te ontwikkelen die beter zijn voor onze dieren en ondersteuning bieden aan langer gezonder leven. De markt voor dierenproducten wordt overspoelt met snacks en speeltjes van matige tot slechte kwaliteit   

Natuurlijk houden onze dieren en zeker onze honden van deze producten... het zijn honden! Wij zijn verantwoordelijk om hen met voedingsstoffen en supplementen te voorzien van hoge kwaliteit, speciaal ontwikkelt om elk deel van hun lichaam soepel te laten werken. Deze producten zijn in de reguliere winkels enorm hoog van prijs. Wij hebben producenten gevonden die met passie en liefde hun producten maken, waarbij het welzijn van de dieren voorop staat. Ze gebruiken lokale ingrediënten, van levensmiddelkwaliteit, om het beste resultaat te krijgen. Alles om (h)eerlijke dierenproducten te maken. 
Hondenkoekjes horen niet uit een fabriek te komen maar uit een bakkerij!

100% Natuurlijke producten, veilige handgemaakte speeltjes voor de broodnodige gezondheid. Geen toevoegingen van kunstmatige stoffen. Wij gaan voor echte kwispelende staarten.

Dat is het verschil van De Koekjesdief. 

Een orthopedisch hondenbed van De Koekjesdief

TIJD VOOR EEN HONDENBED VAN DE KOEKJESDIEF

Een Honden-Dank-Je-Wel

Van nature slapen, dutten of liggen honden meer dan twee derde van hun leven. Deze rustplek voor jouw lieveling is beslissend in het verschil van levenskwaliteit, gezondheid en welzijn. Wij richten ons op de behoeften van honden en hun baasjes. En omdat deze behoeften zo individueel zijn bieden wij diverse hondenbedden, zetels, matrassen en manden. Wij hebben meer als 2000 hondenbedden op voorraad in het magazijn in Duitsland. Hondenzetels en bedden/manden van bepaalde modellen worden door ons in productie gegeven op de door jou gekozen grootte en kleur. In overleg kunnen we zelfs een speciale grootte laten vervaardigen.

Of het voor kleine, grote, reuzen of meerdere honden. Of voor huis, appartement, tuin of auto: De Koekjesdief heeft jouw favorieten op stock of maakt ze op jouw wens. Voor onze producten geldt:

Hoogste kwaliteit voor de beste Prijs-Prestatie-verhouding!

Nieuwste producten

visibility
shopping_cart

LITTLE BIG PAW NATURALLY DELICIOUS KALKOEN / GROENTEN 390GR

Little Big Paw Naturally Delicious Kalkoen/Groenten Complete voeding voor volwassen honden. Bestel meer = korting!

2,29

visibility
shopping_cart

LITTLE BIG PAW NATURALLY DELICIOUS KIP / GROENTEN 390GR

Little Big Paw Naturally Delicious Kip/Groenten Complete voeding voor volwassen honden.

2,29

visibility
shopping_cart

LITTLE BIG PAW NATURALLY DELICIOUS EEND / GROENTEN 390GR

Little Big Paw Naturally Delicious Eend/Groenten Complete voeding voor volwassen honden.

2,29

visibility
shopping_cart

Orthopedisch Hondenbed TISZA Vintage Velours XXL 150 cm Antraciet

Het hondenbed TISZA is niet alleen door zijn buitengewone kunstleer LOOK met VINTAGE-STYLE. Voor...

209,95

Aanbiedingen

41%
visibility
shopping_cart

ENCHANTED HONDENMAND SOFA CLEO PLUCHE BRUIN 72X44X29 CM

Exclusieve klassieke hondenzetel van Enchanted Pet in de kleur bruin. Beperkt leverbaar! OP = OP

152,99

89,99

15%
visibility
shopping_cart

Krabmeubel LUNA Wit/Zwart

Een eigenwijs krabmeubel voor je kat om op - in - en omheen te spelen. Leuke plekjes voor de katten om te spelen of juist tot rust te komen.

114,95

97,95

7%
visibility
shopping_cart

Topmast Heavy Krabpaal SAVANNAH grijs

Zeer stevige krabpaal geschikt voor grotere katten. Leuke plekjes voor de katten om te spelen of juist tot rust te komen.

289,95

269,95

visibility
shopping_cart

Topmast Heavy Krabpaal - Maincoon Ivory Cream

Zeer stevige krabpaal geschikt voor grotere katten. Leuke plekjes voor de katten om te spelen of juist tot rust te komen.

292,95

Vragen staat vrij!

Foto

Heeft je een vraag over een product of wil je meer informatie? Kunt je een artikel niet vinden in de webwinkel?


Wij staan altijd voor jou klaar om vragen te beantwoorden over de artikelen die wij verkopen of juist niet verkopen. Niet vragen is altijd mis, toch? 
Wij verkopen niet alles, maar wil je een speciaal product hebben dan gaan wij op zoek! Wel moet product stroken met ons verkoopbeleid. Zo verkopen wij geen producten waar wij zelf niet achter staan. Wij willen maatschappelijk ondernemen, onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en alleen verantwoorde producten op de markt brengen.

Wist je dat je de vragen ook op de Facebookpagina van De Koekjesdief kunt stellen? Wel zo makkelijk want andere klanten kunnen hun ervaring ook delen of misschien wel je vraag beantwoorden. En vergeet niet: samen kunnen we meer bereiken dan alleen.


Maar zoals we hierboven al schreven: Vragen staat vrij!