Topmast Heavy Krabpaal RAGDOLL Beige
Topmast Heavy Krabpaal RAGDOLL Beige
Reviews | Review toevoegen

Zeer stevige krabpaal geschikt voor grotere katten. Leuke plekjes voor de katten om te spelen of juist tot rust te komen.

Gewicht   

35,000 KG

Verwachte levertijd

4 dag(en)

€ 219,95
€ 189,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Topmast Heavy Krabpaal RAGDOLL Beige​


GRATIS VERZENDING!

Wilt je het beste van het beste voor jouw grotere of zwaardere katten? Kies dan voor een Topmast Heavy Krabpaal RAGDOLL. Deze krabpalen zijn namelijk een lust voor het oog en helemaal te gek voor jouw kat om op te klimmen, naar hartenlust te spelen en natuurlijk af en toe een lekker dutje te doen!

De Topmast Heavy lijn is speciaal bedoeld voor het grootste formaat huiskat. Daarom heet deze uitvoering bijvoorbeeld de Ragdoll Beige. Deze krabpaal weegt in totaal 35 kg.

Dit krabparadijs is extra robuust uitgevoerd. Dat uit zich onder meer in de extra dikke krabpalen van maar liefst 12 cm doorsnee. Daardoor staat de Topmast Heavy heel stevig en kunnen ook grote katten er uitgebreid op springen en spelen. En hun nagels krabben natuurlijk, de palen zijn namelijk bekleed met extra dik en ruw sisal.

De Topmast Heavy Ragdoll Beige is 165 cm hoog. Wat krijgt jouw kat er allemaal mee tot zijn of haar beschikking? Een dikke bodemplaat met een doorsnede van 75 cm, twee ronde platen met een doorsnede van 70 cm (waarvan eentje een fijne ligkuil heeft), een rechthoekige plaat van 70 x 44 cm en ook nog een huisje van 40 x 30 cm wat fijn is om in te slapen. Het bovenste niveau van de Topmast Heavy is een soort kraaiennest, waarjo uw kat prima van het uitzicht kan genieten.
Geleverd met duidelijke bouwtekening.

Tags: #krabpaal #tigger #topmast #kat #kwaliteit

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.