AniMall Pure Zalmolie 5 1
AniMall Zalmolie - 500 ml
AniMall Pure Zalmolie
Reviews | Review toevoegen

Zalmolie is een aanvullend diervoeder voor honden en zit boordevol energie. Het bevordert de opname van het voedsel in de darmen. Zalmolie houdt gewrichten soepel en geeft energie.

Gewicht   

0,000 KG

€ 9,65
€ 8,95
Prijs per per fles

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

AniMall Zalmolie - 500 ml


AniMall Zalmolie is een aanvullend diervoeder voor honden en zit boordevol energie. Het bevordert de opname van het voedsel in de darmen. Zalmolie bevat omega 3 en omega 6 vetzuren in de juiste verhouding. Dus goed voor hart- en bloedvaten. Zalmolie houdt gewrichten soepel en geeft energie.

Zalmolie als voedingssupplement voor uw huisdier

Zalmolie is een belangrijke voedingsbron van EPA en DHA.
Zalmolie bevat dus 2 van de 3 belangrijke omega-vetzuren:
- alfa-linoleenzuur (ALA of LNA)
eicosapentaeenzuur (EPA)
docosohexaeenzuur (DHA).

ALA wordt gevonden in onder meer groene bladrijke groenten zoals bv. spinazie, postelein, waterkers of in noten, lijnzaad, sojabonen en walnootolie. Niet alle van deze voorbeelden zijn geschikt voor huisdieren dus bepaalde ingrediënten gebruiken wij niet onze koekjes, snacks en voedingen. ALA kan gevonden worden in onder andere onze koekjes: Spinazie Kussentjes
Omega-3 of n-3 vetzuren, soms ook vitamine F genoemd kan men dus vinden in zalmolie en dit zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. Het zijn zogenaamde essentiële vetzuren, wat betekent dat het lichaam ze nodig heeft, maar ze niet zelf kan aanmaken en dus uit de voeding moet halen, net zoals vitamines.
 
Zalmolie is de basis voor een goede gezondheid

Het gebruik van AniMall zalmolie of het eten van deze (vette) vis vormt een belangrijk onderdeel van een gezond voedingspatroon want in zalm zitten namelijk de zogenaamde omega 3 vetzuren, die helpen om verschillende aandoeningen tegen te gaan.
Een tekort aan deze vetzuren kan leiden tot uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals gewrichtsklachten en hart- en vaatziekten. Het lichaam maakt zelf geen omega 3 vetzuren aan, maar heeft deze dus wel nodig.
Er wordt aangeraden om dagelijks visvetzuren te consumeren. Dit kan men doen door uw huisdier voldoende vis te laten eten, maar er zijn ook speciale visoliën die kunnen worden toegevoegd. AniMall Zalmolie is dus een ideaal voedingssupplement waarmee je de omega 3 vetzuren op peil kunt houden.
 
AniMall Zalmolie kan zowel gevonden worden in flessen of in combinatie met schapenvet AniMall DUO, beide met handige doseerpomp . Bij beiden is het noodzakelijk om duidelijk op de verpakking na te gaan hoeveel ervan kan gegeven worden.

Overdadige inname van zalmolie wordt afgeraden want voor Omega 3 vetzuren hanteren heel wat voedingsdeskundigen een maximumgrens (of dagelijks aanbevolen hoeveelheid) van ongeveer 2gr/dag. Boven die grens kan het voedingsbelang van de omega-3-vetzuren niet meer worden aangetoond en kan men dus spreken van overdaad.
Voor alle duidelijkheid: Het gaat hier niet om een veiligheidsgrenzen deze hoeveelheid is dus geen grens waarbij het overschrijden zorgt voor een gezondheidsrisico. Het is dus eerder een aanbeveling.
 

Review toevoegen

. Francy, Vlaanderen -

TOPPRODUCTEN

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Inhoud
: 500
Inhoud Type
: ml
Aantal
: 1
Aantal Type
: Stuks

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.